Din snickare i Eskilstuna

Vi är en erfaren snickare som är baserad i Eskilstuna och har många års erfarenhet av att hantera en mängd olika byggprojekt. Vårt arbetsområde innefattar allt från renoveringar, ombyggnationer och nybyggen till takarbeten, och vi erbjuder våra tjänster både till företag och privatpersoner.

Snickerservice med starkt kundfokus

Uterum & Altan – Om du längtar efter att utöka sommarvibbarna eller skapa mer utrymme för trevliga stunder, är vi här för att hjälpa dig. Vi har expertisen att skapa ett skräddarsytt uterum eller en altan som matchar exakt vad du önskar. Dessutom kan vi glasa in din balkong för att förbättra vindskyddet och förlänga användningssäsongen.

Montering – Oavsett om det handlar om enskilda fönster eller större skyltfönster, så står våra erfarna montörer till tjänst. De hjälper dig att lösa alla tänkbara utmaningar och anpassar monteringen efter dina speciella önskemål.

Fönster – Om det är dags för ett fönsterbyte, har vi all expertis du behöver. Vi tar hand om hela processen från början till slut. Dina önskemål styr skapandet av fönstren, vi assisterar med inköpen och ser till att monteringen blir smidig och kvalitativ.

Säkerhetsdörrar – För att skapa trygghet och säkerhet i ditt hem är vi redo att hjälpa till. Vi erbjuder säkerhetsdörrar som är både inbrottssäkra och brandsäkra, anpassade efter dina speciella önskemål. Dessutom kan vi stödja dig med installationen av ett digitalt lås om du vill slippa traditionella nycklar.

Renovering – Det som betyder mest för oss är att förverkliga dina drömmar. Vi täcker allt från golvläggning till köksrenoveringar och samarbetar med andra erfarna hantverkare inom VVS, elinstallation, plattsättning och måleri för att vara med dig hela vägen genom renoveringsresan.

EPN Byggtjänst - En snickare i Eskilstuna du kan lita på!

Vi brinner verkligen för att erbjuda förstklassiga tjänster med en fullständig inriktning på kundservice. För att nå detta mål, ser vi till att våra hantverkare är välutbildade och pålitliga, samt att vi använder material av högsta kvalitet. Vi anser det vara av stor betydelse att förstå våra kunders behov och önskemål, och att kunna erbjuda professionell vägledning redan i planeringsstadiet. Vår firma har alltid kundnöjdhet som högsta prioritet, och vi strävar efter att vara den pålitliga snickaren som erbjuder högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser.

EPN Byggtjänst - Snickare Eskilstuna

Snickare Eskilstuna

Hemsida av EPN Byggtjänst AB